Veel interesse in 2e ARC Amstel Voorjaarssymposium

Vrijdag 7 april zal het 2e ARC Amstel Voorjaarssymposium plaatsvinden in Collegezaal 4 in het AMC. Dit post-academische onderwijs is een dag waarin het Amsterdam Rheumatology & immunology Centre zijn meest vernieuwende bevindingen toont aan geïnteresseerden; een dag die “je niet wilt missen”. Net als vorig jaar is er veel interesse in het symposium. 
Het programma heeft deels een vast stramien, waarbij de 3 kernonderwerpen van het ARC aan bod komen: Reumatoïde artritis, Spondyloarthritis, en Systeemziekten. Dit deel van het programma is voorbereid door Dr. Niek de Vries (RA), Dr. Arno van Kuijk in samenwerking met Dr. Irene van der Horst-Bruinsma en door Prof.dr. Alexandre Voskuyl (systeemziekten).
In het variabele deel is er elk jaar ruimte voor andere thema’s: Dit jaar is dat Patient reported outcomes en een onderwijssessie (met 2 CAT-sessies, door AIOS uit VUmc en AMC). De dag wordt afgesloten met een keynote lecture, die dit jaar gegeven zal worden door Prof.dr. Ian Bruce uit Manchester. Tot de theepauze zal het symposium in het Nederlands zijn, na de theepauze in het Engels. Er zal ruime gelegenheid zijn voor discussie.
  
Bent u reumatoloog of verpleegkundig specialist, u kunt nog inschrijven. De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 6 uur. Klik hier voor de uitnodiging met daarin het programma.
 
 

Archief

Laatste nieuws