ACR Naderhand

26 en 27 november 2020

Voor inschrijven, klik hier

Geachte collega,
Het jaarlijkse ACR-congres zal door de situatie rond Covid-19 een virtueel congres worden: ACR Convergence 2020: The ACR's All-Virtual Annual Meeting. Van 5 tot en met 9 november kunt u het congres digitaal volgen.
Digitaal volgen mist echter de waardevolle intercollegiale (inhoudelijke) interactie, daarom is er voor u net als voorgaande jaren de mogelijkheid om het congres Naderhand op donderdag 26 en vrijdag 27 november in De Vanenburg te Putten bij te wonen.
ACR Naderhand biedt u de mogelijkheid om samen met uw collega’s de laatste ontwikkelingen te bespreken. De programmacommissie zal een interessant
en uitgebalanceerd programma samenstellen. Dit biedt u de unieke kans om direct de implicaties te bespreken voor de dagelijkse praktijk.
Op woensdagavond 25 november voorafgaand aan ACR Naderhand vindt een webcast plaats. Deze webcast is een initiatief van de SpA Academy. Wilt u deze bijwonen, kunt u dit aangeven op de antwoordkaart. Daarbij zullen we ook een extra overnachting voor u reserveren.
Zoals u gewend bent van voorgaande sessies zullen we opnieuw drie Reumatologie journaals opgenomen worden, waarin de highlights van het congres worden besproken met (internationale) experts. Bij ieder journaal zijn de host en twee tafelgasten aanwezig. Deze journaals zijn een startpunt van de discussie in Putten.
Graag zien wij u bij ACR Naderhand op donderdag 26 en vrijdag 27 november in De Vanenburg te Putten.
Programmacommissie:Dr. M. Bijl, reumatoloog/Internist Martini Ziekenhuis Groningen
Dr. J.M. van Woerkom, reumatoloog Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn/Zutphen
Drs. F. Bonte-Mineur, reumatoloog Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Drs. M. Kleibeuker, reumatoloog Diakonessenhuis Utrecht
Dr. H.E. Vonkeman, Medisch Spectrum Twente