Atlanta Naderhand

28 en 29 november 2019

Voor inschrijven, klik hier

 

Geachte collega,

 

Het ACR-congres vindt van 8 tot en met 13 november plaats in Atlanta. Ook dit jaar is er de mogelijkheid om het ACR-congres te volgen in De Vanenburg te Putten, op donderdag 28 en vrijdag 29 november.
Atlanta Naderhand biedt de reumatoloog wel de voordelen van het volgen van de ACR samen met collega’s op een passende locatie, zonder de nadelen zoals een lange reis en hoge kosten.
Onder toezicht van de programmacommissie, samengesteld uit reumatologen, volgt de deelnemer de meest interessante presentaties die tijdens dit congres worden gegeven.

 

Gedurende het ACR-congres 2019 in Atlanta worden nagenoeg alle sessies opgenomen. Dankzij een goed overleg tussen de programmacommissie én een aantal collega-reumatologen die in Atlanta de sessies volgen, zal er een interessant en uitgebalanceerd programma worden samengesteld. Dit biedt de reumatoloog de unieke kans om de sessies bij te wonen en direct de implicaties te bespreken voor de dagelijkse praktijk.
In Atlanta worden ook drie Reumatologie journaals opgenomen, waarin de highlights van de desbetreffende dag worden besproken. Bij ieder journaal is de host en twee tafelgasten aanwezig. Deze journaals zijn een startpunt van de discussie in Putten.
Graag zien wij u bij Atlanta Naderhand op donderdag 28 en vrijdag 29 november in De Vanenburg te Putten.

 

Programmacommissie:
Dr. M. Bijl, reumatoloog/Internist Martini Ziekenhuis Groningen
Dr. J.M. van Woerkom, reumatoloog Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn/Zutphen

Drs. F. Bonte-Mineur, reumatoloog Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Drs. M. Kleibeuker, reumatoloog Diakonessenhuis Utrecht
Dr. H.E. Vonkeman, Medisch Spectrum Twente