EULAR 2018 Recommendations bijeenkomsten

Geachte collega,
 
Net als voorgaande jaren zullen we opnieuw vier regionale EULAR recommendations bijeenkomsten organiseren, die door u zeer goed werden gewaardeerd. In het najaar willen we graag met u in discussie gaan over de praktische toepasbaarheid van huidige en nieuwe EULAR recommendations. 
Iedere bijeenkomst start met een overzicht van de belangrijkste aanpassingen van de recommendations (Hans Bijlsma). Vervolgens zal de lokale voorzitter vier casus presenteren, die betrekking hebben op deze aanbevelingen en de optimale behandeling van de (multimorbide) patiënt. Op beslismomenten wordt de richtlijn aangehaald waardoor de dilemma’s duidelijk worden en er antwoorden uit de richtlijn kunnen worden gegeven.
 
Focus zal liggen op RA, met als uitgangspunt de EULAR richtlijn 2018, maar waar relevant ook verwijzing / vergelijking met de ACR richtlijn. Dit jaar zullen we ook nieuwe EULAR recommendations met u bespreken, welke in juni in Amsterdam op het EULAR congres worden gepresenteerd. Precieze invulling volgt na dit congres. 
 
Graag nodigen wij u uit voor de EULAR 2018 Recommendations bijeenkomsten in uw regio. De doelgroepen zijn reumatologen, immunologen, AIOS reumatologie/immunologie en aanverwante specialisten, zoals interne geneeskunde en dermatologie. We hopen u te verwelkomen op één van de EULAR 2018 recommendations bijeenkomsten bij u in de buurt.
 
Mede namens namens collegae Dr. Sander Tas, Dr. Angelique Weel, Dr. Siska Wijngaarden en Dr. Tim Jansen,
 
Met vriendelijke groet,
 
Prof.dr. Hans Bijlsma
 
Data: EULAR RECOMMENDATIONS BIJEENKOMSTEN
- Woensdag 19 september, Nijmegen-Lent
- Donderdag 20 september, Amsterdam
- Woensdag 10 oktober, Apeldoorn
- Donderdag 11 oktober, Rotterdam
Klik hier om in te schrijven