Post-ECTRIMS Regionale nascholing

Met medewerking van Tom van 't Hek

Van 9 tot en met 12 september vindt het jaarlijkse ECTRIMS congres plaats in Washington, dit jaar weer een joint meeting met de ACTRIMS. Velen van u zullen dit evenement zelf bezoeken, terwijl anderen de continuïteit van zorg bewaken. Voor ons allen is reflectie op de inhoud van het ECTRIMS congres van educatief belang. Ook dit jaar organiseren wij daarom vier Post-ECTRIMS regionale nascholingen.
Hoe moeten we hetgeen gepresenteerd is tijdens de ECTRIMS interpreteren? Van welk behandelalgoritme gaan we uit? Hoe meet je ziekteprogressie? Op welke manier monitoren we bijwerkingen? Wat is de betekenis van de data in het Nederlandse perspectief? Maar vooral, moeten we en kunnen we het geleerde implementeren in onze zorg zodat onze patiënten er beter van worden.
De Post-ECTRIMS regionale nascholing voorziet in deze behoefte door te refereren en te reflecteren. Ook dit jaar zal daarom iedere Post-ECTRIMS regionale nascholing worden afgesloten met een Lagerhuisdebat onder leiding van Tom van 't Hek.
Graag zien wij u op één van de Post-ECTRIMS regionale nascholingen bij u in de buurt. Klik hier om in te schrijven
 
Programmacommissie
Prof.dr. R.M.M. Hupperts Zuyderland 
Prof.dr. J. Killestein, Amsterdam UMC locatie VUmc 
Dr. J. Mostert, Rijnstate ziekenhuis 
Dr. B.H.A. Wokke, Erasmus MC